Forus og Gausel IL

Informasjon FFO

Informasjon FFO

Hva er FFO?

Fotball Fritidsordning (FFO) er et fotballtilbud etter endt skoledag for fotballinteresserte barn mellom 7 og 12 år på Gausel skole, Gautesete skole og Godeset skole.  FGI har pr. i dag plass til 60 barn pr. dag.  (Påmelding er bindende.) På FFO er vi opptatt av å skape en god mestringsarena for barna. Vi skal SE alle, uansett nivå og kjønn. Vi tilpasser øvelser og utfordringer slik at alle barn opplever mestring i løpet av en trening. I tillegg er vi en god sosial arena som knytter barn sammen på tvers av skolegrenser. Det er utarbeidet en god og gjennomtenkt treningsplan som følges av alle trenere. Denne hjelper oss i å kvalitetssikre arbeidet vi gjør her hos oss. Hvert barn skal oppleve mestring på hver eneste FFO-trening. Det er vårt mantra. Dersom et barn opplever mestring vil dette skape mer motivasjon og økt glede til trening. Fotball fritidsordningen følger skoleruten til Gausel skole og holder derfor stengt ved normale høytider ( Jul, Påske, 17.mai) osv. . Ved skolens  vinertferie, høstferie og sommerferie, avvikles det fotballskoler med reduserte priser til FFO barn. FFO holder åpent på skolens planleggingsdager.

Mat:

Barna skal ha med matpakke alle dager vi serverer varm mat på FFO. Vi serverer varm mat på tirsdag og fredag, mens det serveres brødmat onsdag og torsdag! Maten vi server er ikke en erstatning for vanlig matpakke.  Vi kan servere alt fra varm-mat til vanlig brødmat. På spesielle anledninger som bursdager, avslutninger, kan det bli servert is, kake o.l. Gi beskjed til lederne dersom det skulle være noen som har spesielle matbehov, allergi o.l. 

Fotballtrening:                                                         

Da dette er en fotballfritidsordning, legger vi mest vekt på fotballen.Vi  tilbyr gode fotballfaglige basistreninger, med trenere fra A-laget. Det legges stor vekt på holdninger og ikke minst et godt  sosialt miljø. Når  været ikke egner seg til fotball, bruker vi andre treningsformer.  Alle fotballøktene foregår på alle tre kunstgressene.   

Lekser: 

Barna kan gjøre lekser mens de venter på mat og fotballtrening.  De ansatte er behjelpelige når det er nødvendig.  Arbeidet med lekesr foregår i  et eget lokale som er skjermet fra de andre barna som ikke ønsker å benytte seg av leksetilbudet.  Det er opptil foreldrene om dere ønsker at vi skal følge opp deres barn med lekser.

Vi har også et utstrakt tilbud av andre typer aktiviteter som spill og utflukter. Blant annet deltar FFOen i flere turneringer og har to kjekke avslutninger i året. Til nå har vi hatt sommeravslutning i kongeparken og juleavslutninger på action ball. 

Åpningstider:  

  • 12.00-14.00 – Klubbhuset åpner og er tilgjengelig for de som slutter skolen og skal delta på FFO.
  • 14.00-14.45 - Mat. Tirsdag og fredag serveres varme måltid, ellers matpakke.
  • 14.45-15.00 - Barna gjør seg klar til fotballtrening.
  • 15.00 -Fotballtrening
  • 16.30 - Slutt

 

 

 

         
  Forus og Gausel Idrettslag og Fotball
Besøksadresse:
----<img data-cke-saved-src="/kx/resources/images/oIpdAulb7arx.png" src="/kx/resources/images/oIpdAulb7arx.png" "="">---- Forus og Gausel Håndball
Besøksadresse:
 
         
  Klubbhuset Knutepunktet   Gautesetehallen  
  Ulsbergbakken 61   Heddeveien 145  
  4034 Stavanger   4034 Stavanger  
         
  Tlf: 936 04 785   Tlf: 51 80 10 74  
  (kartlink)   Tlf: 936 04 785  
------------     (kartlink)

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift